Szeretettel hívjuk és várjuk NYÍLT NAPunkra 2023. április 22-én 9.00 órakor!

2023. április 20.


Ha érdekli a katolikus teológia,  ha szívesen tanítana hittant,  ha érdekli az egyházzene,  ha szívesen tanulna énekelni és orgonálni,  ha érdekli az egyházi liturgia,  ha szívesen tanulna,  akkor jöjjön el hozzánk 2023. április 22-én 9.00 órakor! 
KépzéseinkHittanár-nevelőtanár (osztatlan) levelező tagozat: 10 félév  Hittanár-nevelőtanár (rövid ciklusú MA) levelező tagozat: 2-4 félév  Katekéta-lelkipásztori munkatárs - BA levelező tagozat: 6 félév  Római katolikus kántor - BA levelező tagozat: 6 félév  Helyszín: A Brenner János Hittudományi Főiskola díszterme (Győr Káptalandomb 7.)  Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt! 

Eseménynaptár -
2024. július

Intézményünk

A Brenner János Hittudományi Főiskola a Nyugat-Dunántúl egyik legrégebbi egyházi felsőoktatási intézménye, fenntartója a Győri Egyházmegye. A régióban a hitéleti, hittudományi, egyházzenei képzések és továbbképzések szellemi központja.

Főiskolánk legfontosabb küldetésének tartja a papnövendékek és a hitoktatók képzését. Célunk nemzedékről nemzedékre átörökíteni, hogy az Isten titka felé nyitott emberi gondolkodás logikus, szép, értelmes és igaz.

Főiskola Papnevelő Intézet Kollégiumok