Boldog Apor Vilmos Kollégium

A BOLDOG APOR VILMOS KOLLÉGIUM A 2024/25. TANÉV ŐSZI FÉLÉVÉRE NEM FOGAD JELENTKEZŐKET!

 

A 1094 IX. kerület Viola u. 32. szám alatti 21 férőhelyes kollégium a Klinikák metrómegálló közelében található. A kollégiumba hívő és hitre nyitott, nappali tagozatos lányokat várunk, akik szívesen lennének egy szellemi-lelki értelemben is igényes közösség tagjai. 

Igazgató: Végerbauer Richárd

Kollégiumi lelkész: Végerbauer Richárd

Telefonszám: +36(96) 313-055

E-mail: szakkollegiumok@bjhf.hu

 

Jelentkezem a Boldog Apor Vilmos Kollégiumba.

 

Szenátusi határozatok  

Kollégiumi közgyűlési határozatok

15/2022. (IV. 14.) A Brenner János Hittudományi Főiskola Szenátusa egyhangúan támogatja a Boldog Apor Vilmos létrehozását.  

1/2022.(XII.13.) A Boldog Apor Vilmos Kollégium Kollégiumi Gyűlése megválasztja Berényi Emma, Nagy Ágnes, Rojkó Alexandra tagokat a Diákbizottság tagjainak. A Diákbizottság elnöke Berényi Emma. 

8/2023. (VI. 22.) A Brenner János Hittudományi Főiskola Szenátusa egyhangúan elfogadja „Az alkalmazandó térítési díjakat a Brenner János Hittudományi Főiskola kollégiumaiban a 2023/24. tanévben” rendelkezést 2023. szeptember 1-i hatállyal.

 

1/2023.(XII.5.) Boldog Apor Vilmos Kollégium kollégiumi gyűlés határozata: A Boldog Apor Vilmos Kollégium Kollégiumi Gyűlése megválasztja Berényi Emma, Rojkó Alexandra tagokat a Diákbizottság tagjainak. A Diákbizottság elnöke Rojkó Alexandra.

   

 

Boldog Apor Vilmos Szakkollégium

A Szakkollégium tagjai azok a főiskolai/egyetemi hallgatók, akik felvételt nyertek a Boldog Apor Vilmos Kollégiumba, megfelelnek a Közgyűlés által megállapított követelményeknek, elfogadják a Szakkollégium céljait és Szervezeti és Működési Szabályzatát. A szakkollégiumi tagság keletkezését, megszűnését, tagsági formáit, a vezetőség választásának eljárását a Szakkollégium Szervezeti és Működési Szabályzata tartalmazza.

 

 


Képek

Eseménynaptár -
2024. június

Intézményünk

A Brenner János Hittudományi Főiskola a Nyugat-Dunántúl egyik legrégebbi egyházi felsőoktatási intézménye, fenntartója a Győri Egyházmegye. A régióban a hitéleti, hittudományi, egyházzenei képzések és továbbképzések szellemi központja.

Főiskolánk legfontosabb küldetésének tartja a papnövendékek és a hitoktatók képzését. Célunk nemzedékről nemzedékre átörökíteni, hogy az Isten titka felé nyitott emberi gondolkodás logikus, szép, értelmes és igaz.

Főiskola Papnevelő Intézet Kollégiumok