Szolgáltatások

Előfizetéses éthordós étkeztetés:

Kedvezményes étkeztetési lehetőség előfizetőknek: ebéd 1.540,- Ft/adag

A rendelés módja:

A Káptalandombon szolgálatot teljesítő munkatársaknak hétfőtől–vasárnapig, valamint ünnepnapokon, nem káptalandombi vendégeinknek hétfőtől – péntekig tudunk napi menüt biztosítani. Szombaton, vasárnap, ünnepnapokon nincs lehetőség menü kiadására.

Abban az esetben tudunk éthordóst ellátást biztosítani, amennyiben az érdeklődő a hónap minden napjára (a fentebb írt megkötésekkel) kéri a menüt.

Az étkezés igénylése: a 96/ 313-055-ös telefonszámon kérjük leadni az előző hónap utolsó napjáig.

A megrendelt menük árát a következő hónap 8-ig kell befizetni a korábbiakhoz hasonló módon a Főiskola pénztárában.

A megrendelt menü lemondását csak megfelelő indokkal (pl. betegség) fogadjuk el kizárólag előtte nap 9.00 óráig a 96/313-055-ös telefonszámon.

A heti étlap a portán és az étteremben tekinthető meg.

 

Csoportos étkeztetés:

A fentieken kívül vállaljuk csoportok (legfeljebb 100 fő) étkeztetését is.

Tetszőleges menü is rendelhető. Az egyes ételek és menük ára egyedi egyeztetést igényel. Érdeklődjön alábbi elérhetőségeinken:

Kurja Éva: szakkollegiumok@bjhf.hu

Kertainé Káposzta Hedvig: elelmezes@bjhf.hu

 

Rendezvényhelyszín biztosítása:

A Főiskola termeiben helyszínt biztosítunk rendezvények szervezéséhez, pl. lelki gyakorlatok, továbbképzések, gyerektáborok, zarándoklatok. A Főiskola elegáns Díszterme maximum 120 fős rendezvény befogadására alkalmas. A rendezvényeken lehetőség van catering és étkezés igénylésére.

Terembérletről az alábbi elérhetőségen érdeklődhet:

Kurja Éva: szakkollegiumok@bjhf.hu

Eseménynaptár -
2024. május

Intézményünk

A Brenner János Hittudományi Főiskola a Nyugat-Dunántúl egyik legrégebbi egyházi felsőoktatási intézménye, fenntartója a Győri Egyházmegye. A régióban a hitéleti, hittudományi, egyházzenei képzések és továbbképzések szellemi központja.

Főiskolánk legfontosabb küldetésének tartja a papnövendékek és a hitoktatók képzését. Célunk nemzedékről nemzedékre átörökíteni, hogy az Isten titka felé nyitott emberi gondolkodás logikus, szép, értelmes és igaz.

Főiskola Papnevelő Intézet Kollégiumok