Nyílt napra vártuk a képzéseink iránt érdeklődőket

2024. április 26.

Az elmúlt hétvégén a Brenner János Hittudományi Főiskola győri székhelyén nyílt nap keretében személyesen tájékozódhattak az érdeklődők az intézmény képzési kínálatáról.

Az összefoglaló tájékoztató során hasznos információt kaptak a kántor, a katekéta-lelkipásztori munkatárs és a hittanár-nevelőtanár szakok sajátosságairól, a felvételi követelményekről. A találkozást a Főiskola jelenlegi hallgatóinak beszámolója tette még személyesebbé, akik örömmel osztották meg lelki élményeiket, egyéni hitéleti fejlődésüket, tanulmányi tapasztalataikat.

Az épületben tett közös séta során láthatták többek között a tantermek oktatástechnikai felszereltségét, a tanári szoba festett üveg ablakait, a kápolna falfestményeit. A kántor szak iránt érdeklődő egyik fiatal megszólaltatta a kápolna orgonáját. A program végén lehetőség volt arra is, hogy részt vegyenek az aznapi konzultációs órákon.


Képek

Eseménynaptár -
2024. május

Intézményünk

A Brenner János Hittudományi Főiskola a Nyugat-Dunántúl egyik legrégebbi egyházi felsőoktatási intézménye, fenntartója a Győri Egyházmegye. A régióban a hitéleti, hittudományi, egyházzenei képzések és továbbképzések szellemi központja.

Főiskolánk legfontosabb küldetésének tartja a papnövendékek és a hitoktatók képzését. Célunk nemzedékről nemzedékre átörökíteni, hogy az Isten titka felé nyitott emberi gondolkodás logikus, szép, értelmes és igaz.

Főiskola Papnevelő Intézet Kollégiumok