Nyílt napok a világi képzéseken

2024. március 26.

A Brenner János Hittudományi Főiskola a 2023/2024-es tanév tavaszi félévében ismételten megrendezi a civil képzéseken a nyitott kapuk napját a győri és a szombathelyi képzési helyszíneken.

Szeretettel várjuk a katolikus hit iránt elkötelezettséget érző érdeklődőket Győrben 2024. április 20-án, Szombathelyen 2024. április 25-én, 9.00 órakor hogy egy rövid időre betekinthessenek a Főiskola életébe.  

Képzéseinkre azokat a római katolikus vallású személyeket hívjuk, akik hitüket a gyakorlatban, munkájukban is cselekvő szeretetként akarják megélni. Jelentkezési határidő: 2024. május 31. Jelentkezni a Főiskola honlapján található jelentkezési lap kitöltésével és a szükséges mellékletek csatolásával lehet. 

További információ kérhető az alábbi elérhetőségeken:

Győr: tanulmanyiosztaly@bjhf.hu

Szombathely:  toszombathely@bjhf.hu

Eseménynaptár -
2024. április

Intézményünk

A Brenner János Hittudományi Főiskola a Nyugat-Dunántúl egyik legrégebbi egyházi felsőoktatási intézménye, fenntartója a Győri Egyházmegye. A régióban a hitéleti, hittudományi, egyházzenei képzések és továbbképzések szellemi központja.

Főiskolánk legfontosabb küldetésének tartja a papnövendékek és a hitoktatók képzését. Célunk nemzedékről nemzedékre átörökíteni, hogy az Isten titka felé nyitott emberi gondolkodás logikus, szép, értelmes és igaz.

Főiskola Papnevelő Intézet Kollégiumok