Kollégiumi felvételi a Brenner János Hittudományi Főiskola Kollégiumaiba

2024. április 12.

A Brenner János Hittudományi Főiskola két kollégiuma felvételt hirdet a 2024/25-ös tanév őszi félévére. A kollégiumaink célja, hogy segítsük a keresztény fiatalokat egyetemi tanulmányaik alatt kollégiumi elhelyezéssel. A Főiskola vezetése alatt álló két kollégiumba hívő vagy hitre nyitott fiatalokat várunk, akik szívesen lennének egy szellemi-lelki értelemben is igényes közösség tagjai.

A Szent László Kollégium Győrben a Széchenyi István Egyetem Hegedűs Gyula Kollégiumában 50 férőhelyes, kétágyas szobákban biztosít szállást az Egyetem hallgatói számára. A szobákhoz vizesblokk tartozik.

Szintén Győrben a Brenner János Hittudományi Főiskola és Papnevelő Intézet kollégiumában, a történelmi belváros szívében egyágyas szobák állnak rendelkezésre, szobánként külön vizesblokkal, igény esetén teljes ellátással. A kollégiumba hívő, nappali tagozatos fiúkat várunk, akik szívesen lennének az egyetemi élet mellett a ház lakói és egy kicsit közösségünk tagjai. A lelkipásztori ajánlás a jelentkezés elbírálásakor különösen is hangsúlyos.

További kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésre a 96/313-055-ös telefonszámon, valamint a szakkollegiumok@bjhf.hu internetes elérhetőségen.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2024. JÚLIUS 15.

Bővebben a kollégiumokról IDE kattintva olvasható.


Dokumentumok

Eseménynaptár -
2024. július

Intézményünk

A Brenner János Hittudományi Főiskola a Nyugat-Dunántúl egyik legrégebbi egyházi felsőoktatási intézménye, fenntartója a Győri Egyházmegye. A régióban a hitéleti, hittudományi, egyházzenei képzések és továbbképzések szellemi központja.

Főiskolánk legfontosabb küldetésének tartja a papnövendékek és a hitoktatók képzését. Célunk nemzedékről nemzedékre átörökíteni, hogy az Isten titka felé nyitott emberi gondolkodás logikus, szép, értelmes és igaz.

Főiskola Papnevelő Intézet Kollégiumok