Utazási kedvezmények változása

2024. március 5.

Tájékoztató a diákigazolvánnyal kapcsolatos közlekedési kedvezmények változásáról

2024. március 1. napján hatályba lépett a 38/2024. (II.29.) Korm. rendelet a közforgalmú személyszállítási utazási kedvezményekről, amely a diákigazolványhoz kapcsolódó utazási kedvezményekről az alábbi dokumentumban találhatók szerint rendelkezik:

"A fenti rendelkezések szerint a nappali és esti munkarendű hallgatók 90%-os helyközi bérletkedvezményre és helyi bérletkedvezményre jogosultak. A jogszabály a felsőoktatási intézményben levelező munkarendben tanulók részére nem biztosít kedvezményes utazásra való jogosultságot, közülük a 25. év alattiak az életkor alapú kedvezményt vehetik igénybe." 


Dokumentumok

Eseménynaptár -
2024. április

Intézményünk

A Brenner János Hittudományi Főiskola a Nyugat-Dunántúl egyik legrégebbi egyházi felsőoktatási intézménye, fenntartója a Győri Egyházmegye. A régióban a hitéleti, hittudományi, egyházzenei képzések és továbbképzések szellemi központja.

Főiskolánk legfontosabb küldetésének tartja a papnövendékek és a hitoktatók képzését. Célunk nemzedékről nemzedékre átörökíteni, hogy az Isten titka felé nyitott emberi gondolkodás logikus, szép, értelmes és igaz.

Főiskola Papnevelő Intézet Kollégiumok