Nyitott hétvége a Szemináriumban

2024. január 4.

Örömmel értesítjük, hogy a 2023/2024-es tanév II. félévében megrendezzük a teológus szakra vonatkozóan a nyitott hétvégét.

Szeretettel várjuk a papi hivatást érző, valamint a papság iránt érdeklődő 15 és 35 év közötti, római katolikus vallású férfiakat 2024. február 23-26. között a Szemináriumba.

Fontosnak tartjuk, hogy a fiatalok egy rövid időre belső szemlélői lehessenek a papságra való készületnek, s egy hétvégét a ház napirendjének ritmusában eltöltsenek hivatásukra készülő kortársaikkal. 

A részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi űrlapon lehet megtenni 2024. február 10-ig.

18. életévét be nem töltött regisztráló esetén "Szülői nyilatkozat" szükséges, amelyet az oldal aljára görgetve, a Dokumentumok közül tudnak letölteni. A kitöltött nyilatkozatot e-mailban kell elküldni a hok@bjhf.hu címre.

 


Dokumentumok


Képek

Eseménynaptár -
2024. július

Intézményünk

A Brenner János Hittudományi Főiskola a Nyugat-Dunántúl egyik legrégebbi egyházi felsőoktatási intézménye, fenntartója a Győri Egyházmegye. A régióban a hitéleti, hittudományi, egyházzenei képzések és továbbképzések szellemi központja.

Főiskolánk legfontosabb küldetésének tartja a papnövendékek és a hitoktatók képzését. Célunk nemzedékről nemzedékre átörökíteni, hogy az Isten titka felé nyitott emberi gondolkodás logikus, szép, értelmes és igaz.

Főiskola Papnevelő Intézet Kollégiumok