Hittan bemutatóóra az Apor Vilmos Római Katolikus Iskolaközpontban

A Győri Hittudományi Főiskola szervezésében indult el egy továbbképzés, melynek első lépéseként 2016. április 1-én az Apor Vilmos Római Katolikus Iskolaközpontban 3. osztályos hittan bemutatóórán vehettek részt a hittanárok. Az órát Nagyné Szammer Éva tartotta.

 

Minden jelenlévő számára szép és lélekemelő élmény volt a látott óra, amely módszertani gazdagságával, pontos ismeret-átadásával lenyűgözte a résztvevőket.

A tanórát követően Benkovich Ferenc atya szólt a megjelent érdeklődő tanárokhoz. Katolikus pedagógusként is szükségét érezzük annak, hogy néha szóljanak hitünk szépségéről, missziós feladatunk nehézségeiről. Ferenc atya nemes gondolataiból erőt meríthettünk keresztény nevelőmunkánkhoz.

Hasznos és érdekes volt a Hittansuli honlapról tartott előadás, melyet Buza Ilona, a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola oktatójától hallgathattunk meg. A továbbképzés végén Kiss Zoltán igazgató úr örömét fejezte ki, hogy sokan eljöttek megtekinteni az órát, és erősítette a jelenlévőkben, hogy az ilyen találkozások egyik haszna a kapcsolatépítés, a tapasztalatcsere, hiszen ez is segíti a munkánkat.

A következő továbbképzés április 12-én az Öveges Kálmán Gyakorlóiskolában lesz, ahol egy 6. osztályos hittan bemutatóórán vehetnek részt az érdeklődők.  

Szeretettel várunk minden kollégát!

Neptun oktatóknak

Neptun hallgatóknak

Alapítvány

ado1szazalek kisebb

KEHOP

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.