Nyílt nap a BJHF Szombathelyi Képzési Központban

2023. április 28.

Nyílt nap volt a BJHF Szombathelyi Képzési Központjában 2023. április 27-én délelőtt.

A program célja az intézmény saját hatáskörében hirdetett képzéseinek bemutatása volt, hiszen a február 15-ig tartó általános felvételi eljárás lezárulta után még lehetőség nyílik május 31-ig jelentkezni a BJHF bizonyos képzéseire.

A megjelenteket Molnár Szabolcs oktatási igazgató köszöntötte, röviden felvázolta a Főiskola képzéseinek felépítését ill. ismertette azokat a szakokat, amelyekre május utolsó napjáig még benyújthatják jelentkezésüket az érdeklődők.

Ezt követően Dr. Bakó Balázs tanulmányi osztályvezető beszélt a felvételi eljárás menetéről, ill. hasznos információkat osztott meg az oktatásszervezéssel kapcsolatos tudnivalókról. A délelőtt egy rövid kisfilm megtekintésével folytatódott, melynek segítségével az érdeklődők ízelítőt kaphattak a Főiskola életéből.

A program záró részeként a vendégeket a Főiskola munkatársai kalauzolták végig az épületen, megmutatva a tantermeket, könyvtárat és egyéb kiszolgáló helyiségeket, a közben felmerülő kérdésekre pedig a Tanulmányi Osztályon kaptak választ hangulatos beszélgetés keretében.

Eseménynaptár -
2023. december

Intézményünk

A Brenner János Hittudományi Főiskola a Nyugat-Dunántúl egyik legrégebbi egyházi felsőoktatási intézménye, fenntartója a Győri Egyházmegye. A régióban a hitéleti, hittudományi, egyházzenei képzések és továbbképzések szellemi központja.

Főiskolánk legfontosabb küldetésének tartja a papnövendékek és a hitoktatók képzését. Célunk nemzedékről nemzedékre átörökíteni, hogy az Isten titka felé nyitott emberi gondolkodás logikus, szép, értelmes és igaz.

Főiskola Papnevelő Intézet Kollégiumok