Elnöki köszöntő

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Szeretettel köszöntöm kedves Látogatót a Brenner János Hittudományi Főiskola Hallgatói Önkormányzatának oldalán.

Intézményünk növendékei két nagyobb csoportra oszthatók. Tanulóink papi, ill. szerzetesi pályára készülő, valamint civil hallgatókból tevődnek össze.

Mindennapi, általános feladataink mellett van kettő olyan terület, amire megpróbálunk különösen is hangsúlyt helyezni.

Egyik ilyen célunk, hogy e két közösséget minél közelebb hozzuk egymáshoz, hiszen - mint leendő munkatársak - néhány év elteltével majdan így tudjuk feladatainkban hatékonyabban segíteni egymást. Ennek érdekében szervezünk közös programokat, kurzusokat buzdítva önmagunkat is a részvételre.

A másik lényeges pontja működésünknek a kollégiumi rendszerben tanuló, nappali teológus hallgatók részére rendezvények, események szervezése. Vallom ugyanis, hogy mint egy hagyományos felsőoktatási képzésben, úgy a papi nevelésben is minél sokszínűbb programpaletta kell, hogy rendelkezésre álljon. Így lesz lehetőségünk betekintést nyerni az élet sokszínűségébe, - ha tetszik - ettől válik „életszagúvá” a képzés.

Ez a széles skála szükséges ahhoz, hogy helyesen lássunk és értékeljünk dolgokat, ezáltal minél reálisabb képet kapjunk leendő hivatásunkról. Ily módon lehet kiválogatni, mi az, ami bennünket valóban érdekel, mi az a terület, amiben akár mélyebben el szeretnénk merülni, és szintén fontos, hogy így meg lehet határozni, hogy mi az az irány, ami biztosan nem a mi utunk. Mindezek fényében próbáljunk ellátni napi feladatainkat, teendőinket.

Ha munkánkkal kapcsolatban kérdés, észrevétel merülne fel, szívesen válaszolunk azokra a megadott kapcsolattartási módokon keresztül!

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Győr, 2020. 02. 01.

Ézsöl Krisztián

elnök

Hallgatói Önkormányzat

Brenner János Hittudományi Főiskola

Neptun oktatóknak

Neptun hallgatóknak

Alapítvány

ado1szazalek kisebb

KEHOP

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.