Beöltözés, avatás és admisszió 2022.

A győri Brenner János Hittudományi Főiskola és Papnevelő Intézet másodéves papnövendékei 2022. november 19-én, szombaton a győri Nagyboldogasszony-székesegyházban a 10 órakor kezdődő szentmisében ünnepélyesen magukra öltik a reverendát. A szentmise főcelebránsa Veres András megyéspüspök lesz.

A szentmise keretében Marton Balázs (Szombathelyi Egyházmegye), Mikó Gábor László (Kaposvári Egyházmegye), Szantner Tamás (Kaposvári Egyházmegye) és Urbán Alex (Nyitrai Egyházmegye /SK/) ölti magára a reverendát a krisztusi papságra való törekvés jeleként.

A szentmisében a harmadéves szeminaristák felolvasói (lektori) szolgálatra fognak felavatást kapni (lektoravatás): Fábián András (Szombathelyi Egyházmegye) és Kordoss Richárd (Győri Egyházmegye).

A negyedéves kispapokat pedig akolitussá avatják: Bősze Gábor (Győri Egyházmegye), Brunczvik Mátyás (Kaposvári Egyházmegye), Grafl Ákos (Győri Egyházmegye), Kovács Gábor (Győri Egyházmegye) és Ollé Tamás (Nagyszombati Főegyházmegye /SK/).

Az ötödévesek közül Ézsöl Krisztián és Horváth Csaba a Győri Egyházmegyébe, Járfás Ádám és Rákos József a Szombathelyi Egyházmegyébe, míg Pohnert Dávid a Kaposvári Egyházmegyébe nyer admissziót.

Szeretettel hívjuk és várjuk az atyákat, a családtagokat, a fiatalokat, a ministránsokat és a híveket!

Neptun oktatóknak

Neptun hallgatóknak

Alapítvány

ado1szazalek kisebb

KEHOP

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.