Beöltözés és avatások 2021.

A győri Brenner János Hittudományi Főiskola és Papnevelő Intézet másodéves papnövendékei 2021. november 20-án, szombaton a győri Nagyboldogasszony-székesegyházban a 10 órakor kezdődő szentmisében ünnepélyesen magukra öltik a reverendát. A szentmise főcelebránsa Veres András megyéspüspök lesz. 

A szentmise keretében Fábián András (Szombathelyi Egyházmegye), Kordoss Richárd (Győri Egyházmegye) és Woditsch Péter (Győri Egyházmegye) öltik magukra a reverendát a krisztusi papságra való törekvés jeleként.

A szentmisében a harmadéves szeminaristák felolvasói (lektori) szolgálatra fognak felavatást kapni (lektoravatás): Bősze Gábor (Győri Egyházmegye), Brunczvik Mátyás (Kaposvári Egyházmegye), Grafl Ákos (Győri Egyházmegye) és Kovács Gábor (Győri Egyházmegye).

A negyedéves kispapokat pedig akolitussá avatják: Ézsöl Krisztián (Győri Egyházmegye), Horváth Csaba (Győri Egyházmegye), Járfás Ádám (Szombathelyi Egyházmegye), Pohnert Dávid (Kaposvári Egyházmegye) és Rákos József (Szombathelyi Egyházmegye).

Az ötödévesek közül Gulyás Vilmos, Hencz Márton és Palatinus Kristóf a Győri Egyházmegyébe, míg Bodorkós Áron, Kirchknopf Gergely, Szántó Adrián és Vigh Balázs Zsolt a Szombathelyi Egyházmegyébe nyernek admissziót.

Szeretettel hívjuk és várjuk az atyákat, a családtagokat, a fiatalokat, a ministránsokat és a híveket!

Tisztelettel kérjük a Kedves Testvéreket az érvényben lévő járványügyi rendelkezések betartására!

Neptun oktatóknak

Neptun hallgatóknak

Alapítvány

ado1szazalek kisebb

KEHOP

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.